A Mindful Choice

Choice met IMDB

 

In elk leven komt er een moment dat je je realiseert dat er meer moet zijn… Deze documentaire, gemaakt door twee collega Ishaya monniken, is een krachtige en ontroerende katalysator voor verandering. Oogstrelende camerabeelden worden gecombineerd met portretten van mensen die je diep raken.

Omnira is de distributeur in Nederland. We zijn erg blij dat we deze prachtige film naar ons land hebben kunnen halen!

"Wat de documentaire zo’n aangrijpende schoonheid geeft, is de verscheidenheid aan mensen die je via je bioscoopstoel ontmoet." - Happinez.
Lees hier de hele review.

De filmmakers reisden de wereld rond. Ze spraken verschillende mensen die de keuze maken voor innerlijke rust door meditatie, ondanks hun vaak roerige omstandigheden. Balletdansers en schrijvers, zakenmensen, een kankerpatiënt, weeskinderen en zwaarbeveiligde gevangenen; hun verhalen laten zien dat innerlijke rust mogelijk is. Deze verhalen sporen ons aan ons af te vragen: als het mogelijk is voor individuen, is het dan ook mogelijk voor een gemeenschap, voor een land en zelfs de mensheid als geheel? En begint deze keuze daarmee bij jezelf?

De film bekijken

De film is aangekocht door Cinemien. Hij is nu te zien op hun platform voor conscious films Innergy.

Innergy World zwart

De trailer

Fitness voor de mind

Net als je lichaam, kun je ook je mind trainen. Hiermee krijg je een directe ervaring van focus en helderheid doordat je je aandacht in het nu brengt.  

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op! Je kunt ons bereiken via e-mail: tineke @ omnira.nl

Reacties

"Wow, ik ervaar zoveel meer rust in mijn hoofd, ik wist niet dat dit mogelijk was...." Lees hier meer reacties