Over de oprichtster

Witte achtergrond bijgesnedenMijn naam is Tineke van Oosten. Ik ben de oprichtster van Omnira. Ik ben een moderne Ishaya monnik en gebruik ook wel de naam Nirantara Ishaya. Ik ben modern in de zin dat ik midden in de samenleving sta: ik woon samen met mijn vriend (en dus niet in een klooster), breng graag tijd door met familie & vrienden, ik werk en heb een huis met hypotheek etc. Als monnik is het mijn levensmissie om mensen te helpen innerlijke rust te ervaren.

Met ruim 19 jaar werkervaring als manager en consultant, combineer ik inzichten uit het bedrijfsleven, het monnikschap en een leven midden in de maatschappij. Ik sla de brug tussen innerlijk evenwicht en het dagelijks leven. Ik help mensen te ervaren dat er middenin de hectiek van alledag een oase van rust tot je beschikking staat. Hierbij spreek ik uit eigen ervaring: na jaren over de hele wereld gewoond en gewerkt te hebben, ontdekte ik dat rust altijd met je meereist van binnen. 

Ik ben als Ishaya monnik aangesloten bij The Bright Path Ishayas. Een internationale groep monniken (niet religieus overigens) die een eeuwenoude traditie hebben op het gebied van bewustzijnsverruiming. Zie ook www.thebrightpath.com voor meer informatie.

Hier zie je een interview met mij door Patrick Kicken:

 

 

 

 

 

Fitness voor de mind

Net als je lichaam, kun je ook je mind trainen. Hiermee krijg je een directe ervaring van focus en puurheid doordat je je aandacht in het nu brengt.  

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op! Je kunt ons bereiken via e-mail: tineke@omnira.nl

Reacties

"Wow, ik ervaar zoveel meer rust in mijn hoofd, ik wist niet dat dit mogelijk was...." Lees hier meer reacties