Coaching mindfulness

Peace in your heart
Soms kun je wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Je ervaart misschien stress of gaat door een heftige periode heen. Of je wilt een belangrijke keuze maken, maar weet niet goed waar te beginnen. Hoe fijn zou het dan zijn als je in
al deze dynamiek, toegang hebt tot een bron van innerlijke rust?

Deze coachingsessies zijn erop gericht om je tools te geven zodat je vanuit innerlijke rust leeft. Ongeacht de externe omstandigheden. Deze rust is er namelijk altijd, we weten alleen niet hoe we voortdurend hier vanuit kunnen leven.

Het is niet moeilijk om dit te leren. Het vraagt vaak wel een verschuiving in je perceptie. We helpen je hiermee in enerverende sessies met diepgang.

Locatie, duur en kosten

Je kunt sessies van 1 uur boeken. Samen formuleren we het gewenste resultaat. Zodat je weet waar je voor gaat en van welk resultaat je echt blij wordt.

De kosten zijn € 75 per sessie. We beginnen met een kennismaking. Afhankelijk van wat je wilt bereiken, stemmen we het aantal sessies af. Het is aan te raden voor blijvende verandering om zeker 3 sessies te plannen. Je kunt ervoor kiezen om hier meer sessies aan toe te voegen als je dit wenst. 

De locatie is in het centrum van Haarlem. 

Nieuwsgierig? Neem contact op voor vragen of meer informatie

Fitness voor de mind

Net als je lichaam, kun je ook je mind trainen. Hiermee krijg je een directe ervaring van focus en helderheid doordat je je aandacht in het nu brengt.  

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op! Je kunt ons bereiken via e-mail: tineke @ omnira.nl

Reacties

"Wow, ik ervaar zoveel meer rust in mijn hoofd, ik wist niet dat dit mogelijk was...." Lees hier meer reacties