Mindful Ascension traject voor re-integratie

Focus Picture cut
Voor wie

Het Mindful Ascension traject is voor mensen die hun mind willen trainen om fit en vitaal te re-integreren. Dit kan bijvoorbeeld na een burn-out of ziekte. Het is ook een uitstekende aanvulling op een 'werkfit maken' traject aangewezen door het UWV.

De basis voor dit traject is emotionele intelligentie en Ascension meditatie. Een gefocuste mind zorgt voor rust en tevredenheid. Je hoofd blijft (of wordt weer) helder in alle omstandigheden. 

Ascension zijn hele krachtige en tegelijk eenvoudige meditatietechnieken die je met ogen open en dicht kunt doen. Met ogen open zorgen ze voor focus en helderheid gedurende dag. Met ogen dicht ervaar je diepe rust en ontspanning.

Ascension is heel eenvoudig te leren en gemakkelijk toe te passen in je dagelijks leven. Er is geen zit-houding vereist, comfort is de leidraad. 

Opzet

8 sessies in 4 weken. 

Van 10:00-12:00, iedere dinsdag en donderdag.

De focus is om je iedere keer naar huis te laten gaan met praktische tools en inzichten die je direct helpen in je dagelijks leven. 

Resultaat

  • verminder en voorkom stress op een snelle manier
  • creëer meer rust, helderheid, creativiteit en focus
  • verbeter de kwaliteit van je slaap op natuurlijke wijze
  • verbeter de relatie met jezelf en de mensen om je heen
  • bevorder je besluitvaardigheid en luistervaardigheid
  • optimaliseer het gebruik van je tijd, leef efficiënter

Kosten en data

De kosten zijn € 325 voor het gehele traject van 8 sessies. In overleg starten bepalen we de startdatum van het traject. We werken in groepen van 3-8 personen.

Locatie

De locatie is centrum Haarlem of Haarlem Schalkwijk.

Opgeven

Je kunt je per mail opgeven via tineke @ omnira.nl. Heb je nog vragen? Bel of mail gerust. Telefoonnummer 06-233 55 708.

Trainers

De training wordt door Debby-Jane en Tineke gegeven. Beide zijn 'ervaringsdeskundig'. Debby-Jane heeft tijdens haar periode van burnout, een aantal jaar geleden, in Ascension haar passie en en weg terug gevonden. Op de website van Debby-Jane lees je over haar achtergrond. Tineke heeft na een auto-ongeluk een re-integratietraject doorlopen. Ascension was haar levenslijn hierbij. Tineke is tevens de oprichter van Omnira, lees hier meer over haar. 

Fitness voor de mind

Net als je lichaam, kun je ook je mind trainen. Hiermee krijg je een directe ervaring van focus en helderheid doordat je je aandacht in het nu brengt.  

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op! Je kunt ons bereiken via e-mail: tineke @ omnira.nl

Reacties

"Wow, ik ervaar zoveel meer rust in mijn hoofd, ik wist niet dat dit mogelijk was...." Lees hier meer reacties